Victor Ponta: Sunt stelist și mă bucur pentru această victorie

Publicat: 10 07. 2013, 23:11
Actualizat: 10 07. 2013, 23:12

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri seară, după ce a asistat pe Arena Națională la Supercupa României câștigată de Steaua București, scor 3-0, în fața formației Petrolul Ploiești, că este suporter al echipei „roș-albastre” și se bucură pentru această victorie.

„Sunt stelist și mă bucur pentru victoria din această seară, însă îi felicit și pe cei de la Petrolul pentru că au o echipă bună și un public extraordinar. O să vin să-i văd pe cei de la Steaua și în cupele europene și sper să se califice în grupele Ligii Campionilor. Ar fi extraordinar”, a spus Ponta.

Întrebat dacă se aștepta ca Steaua să câștige la o diferență așa mare, premierul a răspuns: „Nu sunt mare specialist, dar i-am văzut pe cei de la Petrolul în finala Cupei Românie și au jucat foarte bine. Azi însă a fost mai ușor pentru Steaua”.

Întrebat despre starea gazonului de pe Arena Națională, Ponta a răspuns: „Nu mă pricep la gazon. Am și așa destul de multe probleme. O să-i transmit domnului primar”.

Campioana Steaua București a câștigat Supercupa României-Timișoreana după ce a învins, miercuri seară, pe Arena Națională din București, cu scorul de 3-0 (3-0), deținătoarea Cupei României, Petrolul Ploiești. Golurile au fost marcate de Nikolici ’21, Szukala ’32 și Pintilii ’41.