VIDEO Andreea Bălan, despre cele trei operații suferite: „Dați-mi morfină că MOR DE DURERE”

VIDEO Andreea Bălan, despre cele trei operații suferite: „Dați-mi morfină că MOR DE DURERE
Publicat: 25/03/2019, 18:12

Andreea Bălan a postat un filmuleț în care vorbește despre perioada în care spital și despre ultima operație suferită. Artista recunoaște că a realizat clipul pentru că vrea ca fanii ei să afle chiar de la ea „tot ceea ce se întâmplă cu viața ei” și a mărturisit că „așa sper să nu ascultați opiniile celor care apar la TV și vorbesc complet pe lângă subiect”.

Durerile foarte mari au făcut-o pe cântăreață să le ceară medicilor prea multă morfină, iar răspunsul pe care îl primea era: „Nu putem să îți dăm prea multă morfină, pentru că are și efecte secundare”.

Vedeta a mărturisit că nu a mai ținut cont de complicații și le-a spus cadrelor medicale: „Nu contează ce efecte secundare are, vă rog, dați-mi morfină, că mor de durere. Pur și simplu m-a durut îngrozitor această operație”, continuă Bălan.

Andreea Bălan s-a filmat, pe 20 martie, după ce a ieșit din spital, unde făcuse un computer tomograf în zona abdominală. Aceasta era tristă pentru că se descoperise că are acumulare de lichid, motiv pentru care trebuia să fie monitorizată.

„Eu sunt țaca-paca, să iau o pastilă ca să îmi treacă, să se ducă hematomul”, spune ea. „Numai când mă gândesc câte seringi și câte branule am avut în spital acum trei săptămâni… Am avut și în gât și în vene, peste tot la terapie intensivă”.

Vedeta a povestit, pe 21 martie, că a trebuit să se interneze pentru a doua oară cu o săptămână în urmă, pentru că „țâșnea sângele din operație”, motiv pentru care a ajuns la spital. Medicii au descoperit că i s-au format niște hematoame și au operat-o pentru a se curăța zona, când i-a fost făcută anestezie totală și a ajuns, din nou, la terapie intensivă pentru o zi, iar după două zile a fost externată, susține cântăreața.

„Între timp, se pare că aceste hematoame păcătoase s-au format din nou, pe 20 martie noaptea sângerând din nou și am venit la spital și din nou s-a descoperit că am un alt hematom. Când am văzut că iar sângerez, m-am speriat și am zis că eu nu mai merg nicăieri, stau acasă să văd cât sângerez, cât curge, pentru că iar am venit, iar branulă, perfuzie… Nu mai vreau! Nu mai vreau înțepături, nu mai vreau ace, nu mai vreau perfuzii, nu mai vreau nimic. Nu e ușor deloc ce se întâmplă”, recunoaște Andreea.

Pe 25 martie, după trei zile de la cea de-a treia operație, cântăreața a povestit că s-a simțit foarte rău: „Vineri la prânz, când m-am trezit din operație, m-am simțit îngrozitor pentru că a fost o intervenție foarte grea, a durat 45 de minute. Cu meticulozitate au căutat peste tot în abdomen dacă mai sunt hematoame și au curățat tot ce era de curățat. Acum nu mai am niciun hematom și sper să nu se mai formeze. Am un tub de dren și mai stau în spital câteva zile”.

„Acum încerc să mă odihnesc, nu prea reușesc după atâta anestezie. Încep să mă simt din ce în ce mai bine. A fost dureros în prima zi, când m-am trezit. A fost amuzant că mi s-a dat un pic de morfină și am auzit în jur, la terapie intensivă, cum trecea cineva pe lângă mine și ziceam: Mai dați-mi, vă rog, morfină”.

„Vreau să stau acasă cu fetele mele. Îmi este foarte dor de ele, abia aștept să le pup. Îmi pare foarte rău de Clara, pentru că ea fiind mititică avea nevoie de mine să stau cu ea, mai ales în primele zile de viață ale ei. Îmi pare foarte rău și mă simt vinovată că nu sunt cu ea”, conchide Andreea Bălan.

Cântăreața a suferit, pe 4 martie, un stop cardio-respirator după operația de cezariană prin care a adus pe lume al doilea copil. Ulterior, cântăreața a dezvăluit că o embolie amiotică a fost cauza stopului cardio-respirator.

Foto: Andreea Bălan/ Facebook

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Se complică ancheta în cazul familiei din Suceava care a murit când se întorcea din...
Tatăl lui Vlad Pascu, criminalul de la 2 Mai, filmat în ipostaze strigătoare la cer....
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
Tragedie în Dolj! Un băiat de doar 11 ani a murit, iar sora și mama...
Un român a fost arestat în Grecia pentru că ar fi dat foc intenționat unei...
Gabi Bădălău și Ramona Gabor, împreună după 15 ani! PRIMELE IMAGINI
Vedeta, suspectată că a apelat la medicamente pentru a slăbi RAPID. Face furori cu noua...
Staţiunile în care Marea Neagră s-a făcut verde. Turiştii evită să facă baie, dar experţii...
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
Traficul pe Valea Oltului va fi suspendat timp de o lună. Se fac defrișări pentru...
Cod roşu de senzualitate! Vedetele au făcut spectacol în public pe plajele din România
IGPR: care este, de fapt, marja de toleranță a RADARULUI?
Tabloul complet şi programul sferturilor de finală de la UEFA Euro 2024
Au fost descoperite resturi din SCOARȚA PRIMORDIALĂ a PĂMÂNTULUI!
5 ani de închisoare. Interzis pentru stăpânii de câini. Îți face dosar penal
România, sufocată de inundații. Pericol major în multe zone
Primele declarații ale soțului Ilenei Stana Ionescu după moartea actriței. Andrei Ionescu e sfâșiat de...
Un asteroid se apropie de Pământ! NASA a făcut anunțul cu puțin timp în urmă
Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat!...
Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este...
BANCUL ZILEI. Profesorul: - Bulă, dacă într-un măr sunt 3 viermi și tu mănânci unul,...
Oamenii de știință au descoperit originile fierului metalic de pe Lună
×