VIDEO | Noi detalii în cazul „bombardierului” care a fugit de poliție și jandarmi. Poliția recunoaște că nu s-au îndeplinit toate procedurile / Șoferul a fost testat pentru alcool și droguri

Publicat: 27 10. 2022, 17:33
Actualizat: 27 10. 2022, 18:36

This browser does not support the video element.

Michelle Antonio Șerban, „bombardierul” care a fugit de poliție și jandarmi, a fost testat cu aparatele alcooltest și drugtest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri. Comisarul-șef Bratu Ionel, șef Serviciu Accidente Rutiere, a recunoscut că „pe undeva nu s-au îndeplinit toate procedurile”.

„Pe undeva, poate nu s-au îndeplinit toate procedurile, dar polițistul a făcut tot ce a putut ca să-l legitimeze. Au venit și colegi de la jandarmerie și totuși nu a putut fi dat jos din mașină. Poate nu i-a fost și lui foarte clar (polițistului – n.r.) ce trebuia să facă în momentul respectiv”, a declarat comisarul-șef Ionel Bratu, șef Serviciu Accidente Rutiere.

Tânărul a fost reținut în această dimineață. La sediul secției, a fost testat cu aparatele alcooltest și drugtest, rezultatul fiind negativ pentru ambele situații. A fost condus la INML pentru recoltarea de mostre biologice și se așteaptă rezultatul analizelor, a mai precizat comisarul-șef Ionel Bratu.

Michelle Antonio Șerban s-a sustras unui filtru al poliției, a ignorat patru jandarmi care l-au somat să se dea jos din mașină, a lovit alte două autoturisme aflate în fața lui și a trecut în trombă printre pietonii care traversau strada pe Bulevardul Tineretului.

Oamenii legii l-au depistat încă de miercuri seară, însă abia joi dimineața l-au capturat.

În tot acest interval, el a postat pe rețelele de socializare videoclipuri ironice la adresa forțelor de ordine ale statului.

El a redistribuit chiar și filmulețul înregistrat pe Bulevardul Tineretului, mândrindu-se astfel cu isprava să. Mai mult, el s-a filmat într-o cadă cu spumă, în timp ce polițiștii încercau să îl găsească.

Vă recomandăm să citiți și:

Bombardierul” care a fugit de poliție și jandarmi, reținut pentru 24 de ore / Mama lui, cunoscută sub numele de Roxy Manelista, este audiată

Cum ar fi putut sparge jandarmii geamul bolidului la volanul căruia se afla bărbatul care s-a sustras filtrului Poliției. Marian Godină: „E un dispozitiv cumpărat dintr-o benzinărie cu 50 de lei

Momentul în care șoferul Mercedesului care a demarat în trombă pe lângă un polițist și patru jandarmi a fost prins. E fiul unei cunoscute cântărețe! / În cursul nopții, „bombardierul” a postat filmulețe din cada cu spumă, în timp ce râdea de polițiști