Zucchero, din nou în România

Publicat: 15 02. 2012, 11:57
Actualizat: 20 02. 2012, 21:06

Zucchero revine în România pentru un concert programat pentru 3 mai, în noul club Bamboo din Mamaia, care se va inaugura pe 1 mai. Spectacolul, organizat de Compania Events și club Bamboo, va începe de la ora 20.30.

Sound-ul vedetei, amestec de influențe gospel, blues și rock, i-a adus fani din generații diverse. Cariera celebrului italian a debutat în anii ’70 și s-a conturat după participarea la festivalurile naționale, inclusiv faimosul San Remo. Primul său album, Un po’ di Zucchero, apare în 1983. La scurt timp se lansează uriașul succes Blue’s, care îl propulseaza pe artist în toate topurile europene. Discul include hiturile Con le mani, Solo una sana… și Senza una donna. În cadrul turneului de promovare al albumului, Zucchero împarte scena cu „grei” precum Joe Cocker, Ray Charles și Dee Dee Bridgewater. În 1992, albumul Miserere aduce în atenția publicului colaborări cu Luciano Pavarotti, Carlos Santana și Bono.

Biletele pentru concertul de la Mamaia se vor pune în vânzare din 22 februarie, prin intermediul site-ului www.ticketpoint.ro, și vor costa 89 RON. În seara evenimentului, tichetele se pot cumpăra din club Bamboo, în limita locurilor disponibile, contra sumei de 120 RON. Un număr limitat de bilete VIP pot fi achiziționate direct de la fimra producătoare, la prețul de 350 RON. (D.P.)