Tradiționala ciorbă de miel este un preparat care se regăsește pe mesele multor români de Paște. Deși nu este tocmai ușor de pregătit, rezultatul merită efortul din bucătărie.
Câteva mici trucuri vor da o savoare deosebită ciorbei de miel. Iată 10 pași ca sa faci o ciorbă de miel excelentă.
INTRĂ ÎN GALERIA FOTO, UNDE VEI GĂSI MAI MULTE DETALII
Pentru creștini, mielul este un simbol al lui Iisus sacrificându-se și murind răstignit, Iisus fiind „mielul lui Dumnezeu”.
Așadar, creștinii obișnuiesc să mănânce carne de miel la masa de Paște pentru a marca acest sacrificiu, Iisus spălând păcatele omenirii cu propriul sânge.
Ca să te asiguri că ciorba de miel va ieși ca la carte, trebuie doar să iei în considerare câteva secrete ale bucătarilor experimentați.
Aceste mici trucuri îți vor ușura munca și îți vor garanta că ciorba ta va ieși o bunătate și le va încânta papilele gustative invitaților la masa de Paște.
CITEȘTE ȘI:
10 pași ca să-ți iasă o pască delicioasă
10 pași ca să îți iasă un drob delicios
10 pași ca să vopsești ouăle de Paște fără să dai greș