Ce alte preparate se pot servi la restaurant?
La restaurant „La Cocoșatu” se servesc nu doar mititei, ci și antreuri reci, precum zacuscă și salată de vinete. La antreuri calde se poate servi o omletă țărănească care include ouă, șuncă, cașcaval, ardei gras, ciuperci, roșii și ceapă. De asemenea, clienții pot comanda bulz ciobănesc ce include mămăliguță, brânză burduf, telemea, bacon, ouă.
Se pot comanda ciorbe, precum supă de pui cu tăiței, ciorbă de burtă, ciorbă de fasole cu ciolan, iar prețurile variază între 26 și 33 lei, precum și platouri cu brânzeturi. Platoul „Cocoșatu” include bulete de cașcaval, pui Shangai, cârnați de bere, cârnați cu cașcaval, mici, piure cu ceapă verde, muștar.
Se pot servi ficăței de pui la tigaie, Cordon Bleu de pui, pui la ceaun, tochitură moldovenească, ciolan cu iahnie de fasole, rasol de vită fără os cu hrean, crap prăjit cu mămăliguță și mujdei, cotlete de berbecuț etc. Pentru vegani și vegetarieni există opțiuni: ciorbă de legume, varză călită cu mămăliguță și sarmale de post. La desert, clienții pofticioși după delicatese dulci pot comanda papanași, clătite, plăcinte, lava cake și înghețată asortată.