Prima pagină » Turism » FOTO | Ce a primit de mâncare un turist român într-un restaurant din Grecia, pentru o notă de plată de 94 de euro

FOTO | Ce a primit de mâncare un turist român într-un restaurant din Grecia, pentru o notă de plată de 94 de euro

FOTO | Ce a primit de mâncare un turist român într-un restaurant din Grecia, pentru o notă de plată de 94 de euro / Sursa foto: Facebook

Grecia este vestită pentru gastronomia ei. De la musaca la salata grecească, toate sunt delicii care îi atrag ca un magnet pe turiști. Un român a demonstrat, însă, ce se poate mânca și cu bani puțini într-una din insulele acestei țări.

95 de euro – atât a plătit un turist român pentru mai multe feluri de mâncare, dar și pentru băutura consumată la masă.

În total, trei persoane au luat cina la un restaurant în Halkidiki. Au comandat vânătă la grătar cu feta și mirodenii, pui cu miere, miel cu cartofi, înghețată, musaca și bulete de cașcaval.

În plus, cei trei clienți români au comandat și apă, cola și Aperol spritz.

La final, nota de plată a fost mai puțin de 100 de euro, conform unei postări pe un grup de turiști care au fost în Halkidiki.

FOTO | Ce a primit de mâncare un turist român într-un restaurant din Grecia, pentru o notă de plată de 94 de euro / Sursa foto: Facebook

Mesajul scris în limba română de un patron grec de tavernă, la intrarea în local, a devenit viral: „Ciorba de pui cu carne de..”

Un turist român a vrut să împărtășească cu persoanele de pe internet, pancarta amuzantă care era așezată în fața unui local.

Pe acea pancartă era scris următorul meniu: „Caracatiță/Ciorbă de pui cu carne de pește/miel”.

Probabil persoana care a scris cu cretă pe tăbliță, nu și-a dat seama că nu a fost prea corentă, astfel încât, mesajul a fost foarte ușor de interpretat. De exemplu, te-ai putea gândi că poți comanda o ciorbă de pui, și să-ți vină una cu gust de pește.

Românii s-au amuzat teribil de fotografia de pe Facebook, și evident, nu s-au abținut de la comentarii.

„Cum o fi caracatița Coca-Cola? Ciorba de pui cucarne de pește și cu gust de ciorbă de burtă. Bucătărie fusion.”, a scris un internaut.

„Când văd așa ceva la restaurant/tavernă știu că e momentul să caut cazare în altă zonă.”, a mai scris un altul.

„Și dacă le mănâncă separat, nu tot în stomac ajung!!?? Așa face și omul economie, că doar de aia vine în Grecia!!!”, mai scria în comentariile postării.

Absolventă a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Otilia Serescu a debutat în presă la televiziunea locală Iași TV Live și ... vezi toate articolele

Citește și