FOTO-VIDEO | Monica Odagiu, implicată într-un grav accident rutier lângă Ateneul Român. Actrița a lovit mortal un bărbat de 33 de ani

Publicat: 09/04/2023, 17:12
Actualizat: 09/04/2023, 23:04

Monica Odagiu (26 de ani) a fost implicată, duminică, într-un grav accident rutier produs în apropiere de Ateneul Român. Actrița, aflată la volanul unui autoturism marca Mercedes, a lovit mortal un bărbat în vârstă de 33 de ani.

UPDATE 4 – Monica Odagiu a ieșit de la audieri, după accidentul soldat cu un mort. La Brigada Rutieră a Capitalei a fost chemată și familia victimei

Monica Odagiu a ieșit de la audierile de la Brigada Rutieră București, duminică seară, unde a fost chemată și familia victimei. Actrița, care nu le-a declarat nimic jurnaliștilor aflați în fața instituției, a urcat într-o mașină condusă de o femeie.

UPDATE 3 – Monica Odagiu, susținută de familie la audierile de după accident. Mama sa a mers la Brigada Rutieră a Capitalei

Monica Odagiu este susținută de familie, duminică seară, în timpul audierilor de după accidentul auto în care a fost implicată. Mama sa, Camelia, a mers la Brigada Rutieră a Capitalei, din strada Logofătul Udriște.

UPDATE 2 – Monica Odagiu este șoferiță începătoare. Când a obținut permisul auto actrița implicată într-un grav accident rutier, lângă Ateneul Român

Reprezentanții Brigăzii Rutiere a Capitalei au precizat, duminică, după accidentul rutier în care a fost implicată actrița Monica Odagiu, că aceasta este șoferiță începătoare, obținând recent permisul auto.

UPDATE – Actrița Monica Odagiu, primele declarații după accidentul rutier în care un bărbat de 33 de ani a murit

Actrița Monica Odagiu (26 de ani) a făcut primele declarații după accidentul în care bărbat în vârstă de 33 de ani și-a pierdut viața. Ea susține că victima „s-a aruncat în fața mașinii”.

Știrea inițială:

Din primele informații, victima lucra în zonă și ar fi încercat să traverseze printr-un loc nepermis. Echipajul medical de pe ambulanța sosită la fața locului a acordat imediat primul ajutor victimei, dar manevrele de resuscitare nu au avut succes.

„La data de 9 aprilie, în jurul orei 16:15, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112, cu privire la producerea unui accident de circulație pe strada Știrbei Vodă. Din primele informații, o femeie în vârstă de 26 de ani a condus un autovehicul pe str. Știrbei Vodă dinspre Calea Victoriei, iar în dreptul stației STB Luterană, a surprins și accidentat un bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani. În urma accidentului de circulație s-a declarat decesul pietonului, după ce în prealabil au fost efectuate manevre de resuscitare”, au transmis reprezentanții Poliției Rutiere.

Actrița a fost testată cu aparatul alcooltest, dar și pentru consumul de droguri, rezultatele fiind negative în ambele cazuri.

Ulterior, ea a fost condusă cu mașina Poliției la Institutul Național de Medicină Legală (INML), pentru recoltarea probelor biologice, apoi la Brigada Rutieră a Capitalei, pentru audieri.

În acest caz, se efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul de circulație.

A fost deschis un dosar penal in rem, sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă, acesta aflându-se sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Ca o ironie a sorții, numărul de înmatriculare al mașinii actriței conține cuvântul englezesc „God”, care – în limba română – înseamnă Dumnezeu.

Monica Odagiu a fost iubita solistului trupei „Holograf”, Dan Bittman, dar este cunoscută și din show-ul TV „Te cunosc de undeva” de la Antena 1, ea fiind și cântăreață.

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Ce tactică folosesc rușii ca să cucerească pozițiile fortificate ale armatei ucrainene. „Apar pe neașteptate...
Telefonul banal care i-a adus moartea lui Gheorghe Băicuș, militarul care și-a pierdut viața în...
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de...
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit...
Anunț de ultimă oră făcut de meteorologi. Ce se întâmplă cu vremea în următoarele ore
La nicio lună de la moartea Ancăi Molnar, Claudiu Molnar este din nou în doliu...
Imagini ȘOCANTE cu Emily Burghelea, după accidentul petrecut în vacanță. A fost desfigurată și are...
Rezultate la Evaluarea Naţională 2024. Edu.ro a publicat notele
Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!
Alex, tânărul dat dispărut în Italia, a fost găsit mort! După zile întregi de căutări,...
Cod roşu de senzualitate! Vedetele au făcut spectacol în public pe plajele din România
DOTARE OBLIGATORIE pentru toate mașinile noi vândute în Europa
Ciolacu: Singura constantă e că pe 8 decembrie trebuie să fie alegerile generale
Poveste plină de COMPASIUNE despre cum își îngrijeau oamenii de NEANDERTHAL COPIII BOLNAVI
Românii au primit strict interzis. Avertismentul venit chiar acum: Niciodată!
Doliu la Hollywood. A murit unul dintre cei mai celebri scenariști
Primele declarații ale soțului Ilenei Stana Ionescu după moartea actriței. Andrei Ionescu e sfâșiat de...
Un asteroid se apropie de Pământ! NASA a făcut anunțul cu puțin timp în urmă
Monica Tatoiu, despre greutățile prin care a trecut în adolescență! În ce condiții a stat...
Ce presimțire a avut Emily Burghelea înainte de accident: ”Mi-am imaginat un înger alb”
BANCUL ZILEI. Profesorul: - Bulă, dacă într-un măr sunt 3 viermi și tu mănânci unul,...
Frumusețea nu aduce fericire. Ce se întâmplă cu oamenii care arată prea bine?
×