Pentru că friptura este nelipsită din meniul românilor de 1 Mai, jurații de la MasterChef, emisiune difuzată de Pro Tv, în fiecare marți de la ora 20.30, oferă câteva ponturi despre salatele pe care le-am putea asezona la carnea făcută pe grătar.
Chef-ul Florin Dumitrescu recomandă o salată din frunze de spanac și busuioc. La acestea se adaugă crutoane și dressing de citrice. Simplu și foarte gustos”, a spus juratul.
Chef-ul Sorin Bontea face o recomandare pentru cine nu mănâncă mici de 1 Mai: „Salata verde mixtă, oțet balsamic, piept de pui la grătar, ulei de măsline, roșii cherry, smântână, sare și piper”, indcă chef-ul.
Juratul Cătălin Scărlătescu recomandă pentru grăzarul de 1 Mai o salată „foarte light”. „Doar cu salată verde, roșii și castraveți. Nimic mai mult, nici măcar ceapă”, a spus chef-ul Scărlătescu.
Citește și PROGNOZA METEO DE 1 MAI
Citește și Oferte 1 Mai 2012. Cât costă o vacanță all inclusive în Bulgaria. De ce preferă românii litoralul bulgăresc
Citește și Băsescu merge la Neptun de 1 Mai
Citește și Ponta: Pe 1 Mai voi prezenta lista Guvernului. Luni mă întâlnesc cu delegația FMI. PLUS Antonescu: Falimentul PDL este mai spectaculos decât cel al PNȚCD